søndag 5. juni 2011

Videregående Førstehjelp i Stavern

Hei Hei!
Denne langhelgen har vært helt strålende! Jeg har deltatt på Region Øst sine sommerkurs på Stavern. Jeg deltok på videregående førstehjelp, og har virkelig lært masse disse 5 dagene. Det hele startet på onsdag kveld hvor vi begynte kurset, og etter dette har det gått slag i slag.


Dagene har bestått av leksjoner/teori, treningsposter, og ikke minst øvelser! Vi har hatt mange øvelser hver dag noe som gjør at vi virkelig har fått testet kunnskapene våre. Igår, lørdag hadde vi en stor øvelse som gikk ut på en stor trafikkulykke med 14 mennesker involverte. Jeg og laget mitt ble sendt raskt inn på skadestedet, og vi fikk gitt pasienter raskt hjelp, og transportert de til ambulanse som skulle ta med disse videre. Ambulanse ble simulert, men vi fikk oppleve hvordan det er å være på et skadested. Det er hektisk, og det er utrolig viktig med kommunikasjon og samarbeid!


Her kommer Linn og Silje fra Holmestrand :)
Vi hadde lange dager, så det var godt å kunne slappe av på kvelden, altså på Tordenskjold (pub i Stavern)                                                  På fredagen var det grilling og fest på messa, stemningen var veldig god! Senere på kvelden endte vi opp på Tordenskjold hvor det ble dansing med masse bra folk! Linn og Silje hadde tatt turen fra Oppegård ned til Stavern kun for å komme på grillfesten. Det var utrolig hyggelig, og vi hadde det gull sammen!

Noen hadde det veldig gøy med trappen, hehe

Silje og Kjetil!
 Kursene som blir holdt på Stavern kan virkelig anbefales for de som ønsker å lære mer førstehjelp, hvordan håndtere idrettsskader, mental helse, bli instruktør i RK. Håper virkelig dette ikke er siste gangen jeg skal til Stavern på kurs.
Meg og gutta :)
Hjemover tok vi Horten - Moss ferja, og til vår overraskelse oppdaget vi en brannbil som var på ville veier. Denne bilen tilhører Hammerfest Brann & Redning. Vi kom frem til at denne var helt ny, og skulle nok fraktes opp til Hammerfest for å gjøre nytten sin der oppe, hehe!
Ønsker deg en kjempe fin arbeidsuke, og nyt det deilige været!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar