tirsdag 26. juli 2011

Mitt lille land

Mitt lille land

Mitt lille land er et godt land, det er et sammensveiset land.

Mitt lille land er et trygt land og ingen skal få ødelegge tryggheten vi har og føler.
Vi opplever en stor sorg, en sorg som kommer til å være her lenge, den kommer til å bli en del av oss, en del av landet og noe som vi kommer til å måtte lære oss å leve med. Sorgen over å ha mistet så mange   mennesker, mennesker som har bidratt til at samfunnet vårt er som det har vært frem til dette tragiske skjedde.
Vi skal hedre, vi skal alle ha disse mennesken med oss, vi skal ha de med oss i hverdagen og i hvert skritt vi tar for igjen å bli det gode trygge landet vi kjenner så godt.
Et sår i huden etterlater et arr, det samme vil denne tragedien gjøre. Vi vil alle få et arr etter hendelsen den 22.07.11. Arret vil minne oss om at vi var heldige og det vil minne oss om alle våre medmennesker som ble offer for en grusom handling.
Mitt lille land har fått sitt arr, men plasteret er alle de fantastiske menneskene som har stilt opp, og som fortsetter å stille opp for de sårede, de savnede, de omkomne, og for pårørende. Vi skal alle bidra til å hjelpe og stille opp for de som trenger det. Vi skal alle være til hjelp for den som står ved siden av oss.

Mitt lille land skal igjen bli mitt trygge lille land. Mitt lille land skal fortsette å være det fantastiske land som vi alle kjenner.

Mitt lille land er vårt fantastiske land


torsdag 21. juli 2011

Tapas

Igår hadde jeg koselig besøk av go'jentene Gro, Anette og Kristina på hytta vår i Drøbak.
Vi hadde alle lagd hver våre retter og alle var kjempe gode. Vi hadde alt fra sushi, kjøttboller, melon/spekeskinke, oliven, focaccia og mye mer ;)




søndag 17. juli 2011

Sommer make up

Ønsker man at sminken skal sitte gjennom hele dagen og spesielt nå på sommeren er jane iredale et trygt valg!

Jeg kom over dette tilbudet her om dagen og jeg elsker produktene. Påfør først Eyegloss og deretter 24 karats øyeskygge over i matchende farge!

Sjekk ut jane iredale sin hjemmeside for å finne hvor du kan få kjøpt min yndlings makeup!




lørdag 9. juli 2011

Action på sjøen

Idag våket jeg opp til action utenfor hytta. Hytta vår ligger ca. 20-30 meter fra vannet, og der lå det en båt på land. Det var en daycruiser på ca. 20 fot hvor bøyen hadde løsnet fra kjettingen i natt. Båten hadde utrolig flaks som havnet der den gjorde og ikke på noe skjær eller "hilste" på noen av steinene som stikker opp i vannet. Som du ser hadde bøyen blitt med båten på en liten tur.
Pappa ringte redningsskøyta i Drøbak å informerte, og de fikk tak i eieren,
Eieren av båten kom løpende etter at Rediningskøyta hadde ringt å informert han, og fikk tilkalt flere folk slik at de fikk båten på sjøen igjen. Båten hadde kun fått noen småskader, men så ellers ut som den klarte seg bra.






Litt etter at båten hadde kommet seg på vannet igjen ser vi redningskøyta kommer i full fart og plukker opp en ny båt rett ved hytta. Så den ble hentet for så å bli tauet inn til nærmeste båthavn. Godt man får hjelp på sjøen når uhellet er ute!




Har du båt, men ikke er medlem av Redningsselskapet - bør du bli det. Man vet aldri når man trenger hjelp!


torsdag 7. juli 2011

Hyttebesøk & Båttur

På tirsdag startet jeg min miniferie med å reise en tur på hytta i Drøbak. Utrolig deilig temperatur, og utover kvelden kom også sola!
Silje og Mali tok seg turen til hytta for å bli her en natt. Kjempe koselig å ha snuppene på besøk! Vi grilla deilig mat, pappa hentet blåskjell fra stranda "vår", jeg la neglerpå Silje ute i sola ( kan anbefales!!) og vi skravlet resten av kvelden. Igår var vi vært en tur på stranda hvor vi lekte i sanden, kjente på vannet som var veldig kaldt, men det gjorde ingenting :)



Silje klarer virkelig å multitaske! Snakke i tlf, lakke negler og passe på Mali, imponert!




Senere på dagem dro jeg, mamma, pappa, Andreas, Marie og to til på båttur, var ute å spiste og kost oss! Elsker å være på båt, og denne turen var ingen unntak!



Håper du har hatt en fin sommerdag der du er!



mandag 4. juli 2011

Jentetur til Sokna ♥ Søndagskos

Håper du har hatt en fin helg. Min helg har vært super. Startet fredagen med at jeg jobbet litt på Tone Lise Akademiet, før turen gikk videre til Sokna for å besøke den mest gjestfrie jenta jeg vet om; Line! Jeg og Anne tok turen oppover i 14 tiden og møtte Line og nydelige Leander i Hønefoss. Der fikk vi shoppet inn store mengder mat før vi satte kursen mot Sokna. I helgen har vi kost oss masse med god mat, gått turer, skravlet (selvfølgelig) og lekt masse med Leander =)

Anne  ♥
Line  ♥
 Gleder meg allerede til neste Sokna tur jenter  ♥

Her gjør Line sitt triks for å slutte å hikke, og det funka!
 Imponert Line =)

 Når vi hadde kommet oss tilbake til Oslo ble jeg hentet av Silje for så å reise til Maria og Espen. De inviterte til Søndagspizza (++ mye annet digg mat). Vi fikk servert veldig god mat, dessert, snacks og ikke minst ost og vin! De hadde skikkelig stått på, og det ble en veldig bra kveld. Vi spilte Buzz, og jeg vant noen ganger, og det samme gjorde de andre også :)

Maria  ♥
Mali  ♥












Ønsker deg en fortsatt god mandagskveld!