søndag 24. april 2011

Nytt liv til veggen

Når man har ferie har man tid til å gjøre litt forandringer hjemme. Idag var det den ene veggen på kontoret som fikk en make over.



Sånn ser wallstickers'en ut, den heter Slätthult. Det er 4 stk ark med 2 ulike fasonger på blomstene. Det følger også med grener for å få litt størrelse på blomstene

Før:

 
























Etter:

Gren med 4 blomster

Gren med 5 blomster


Her ser dere hvordan det ble på min vegg. Her er det både 4 og 5 blomster, og jeg har fortsatt mulighet til å lage denne dekorasjonen større ved å legge til flere grener og blomster. Har fortsatt flere blomster og grener igjen.
Veldig lett å sette det opp, og det gir et fint utrykk til kontoret.
Jeg må si jeg er kjempe fornøyd!


Bilder fra øvelse

Denne uken hr jeg deltatt på øvelse for Rygge brannvesen. Det har vært kjempe spennende og ikke minst lærerikt. Det har blitt tatt bilder fra disse dagene, og har lyst dele de med dere.
Her har jeg blitt tatt ut av bilvraket og ligger på et backboard med nakkekrage

Her pågår hjerte- lunge redning i kombinasjon med hjertestarter på en dukke

På full fart inn i ambulansen
Her ligger jeg ferdig stroppet fast på båren og klar for å bli fraktet bort












Blir fraktet bort fra skadestedet

Her gjøres de siste justeringene før man skal dra

Ambulansen by day

Ambulansen by night

Her blir den ene pasienten stroppet fast til backboard













lørdag 23. april 2011

God påske!

I dag er det påskeaften - den store påskeegg dagen. Jeg har selv gitt bort påskeegg til mine tantebarn. Jeg er så heldig å få være tante til 1 jente og 2 gutter, straks 3 gutter. I disse dager venter min svigerinne og bror en liten gutt. Jeg gleder meg masse til å bli kjent med denne prinsen også.

På bildet ser du påskeeggene som ble gitt bort. Guttene fikk sine egg fylt med masse forskjellig godteri, og lille prinsessa som er 8 mnd fikk sitt egg fylt med fruktmos, juice og hårbånd.
Elsker å gi små gaver til tantebarna, det har man lov til :)



Håper du har en strålende påskeaften, nyt været og påskeegget!

fredag 22. april 2011

Øvelse

I kveld har jeg deltatt på en øvelse i regi av Rygge militærflyplass. Brannmannskapet skulle ha øvelse, så jeg har stilt opp som markør (skadd pasient). Casen i dag var en trafikkulykke hvor det var 2 biler involvert og 4 pasienter som skulle hjelpes. Jeg hadde stort kutt i panna, samt var bevisstløs. Bilen jeg satt i måtte svinge unna for en møtende bil som kom rett mot meg. I motgående bil satt det en dame som virket grei, men var i sjokk. Plutselig datt hun sammen, og trengte raskt hjelp. Vi hadde også en "person" som hadde blitt påkjørt, og lå under "min" bil, samt en gutt på 10 år som hadde løpt fra ulykken. Alle fill god hjelp, og vi ble kjørt bort i ambulanse i full uttrykning med blå lys også.
Er aktiv i røde kors hjelpekorps, så det er veldig lærerikt å være markør, man blir veldig bevisst på hvordan man ønsker å være, og ting man absolutt ikke skal gjøre. Det er ikke skummelt å stille opp som markør. Man blir behandlet som en vanlig pasient, og de er flinke til å passe på deg. Så hvis du har lyst å prøve å være markør kan du ta kontakt med ditt lokale røde kors hjelpekorps, og melde din interesse. Det er alltid behov for markører, så still gjerne opp :)

Bildet er ikke fra dagens øvelse. Bilder fra denne kvelden kommer!




torsdag 21. april 2011

Velkommen!

Hei og Velkommen til min nye blogg Min Lykke!
Har blitt oppfordret av venninner om blogge, og derfor tar jeg utfordringen, og håper å kunne inspirere.
Jeg ønsker å dele med dere mine ideer rundt interiør og andre hverdags hendelser.

Følg med for flere innlegg!